Kreatív tervezés

Ötletből megvalósítás

Egy első megbeszélés során kreatív tervezőink a megrendelővel közösen egyeztetik a feladatot. Miután elkészültek az első tervek, a visszajelzések alapján finomítjuk azokat. A grafikai tervezést a nyomdai előkészítés követi, azt pedig a kivitelezés. Grafikai stúdiónk számos kivitelezővel áll kapcsolatban, így garantálhatjuk, hogy nemcsak a design, hanem a végtermék is megfelel a minőségi követelményeknek.

Méretre szabott megoldások

Legyen szó kisvállalkozásról vagy multinacionális cégről, bármelyik igényeihez rugalmasan alkalmazkodunk. Kevesebb tapasztalattal rendelkező megbízóink számára szívesen szolgáltatunk ötleteket, javaslatokat. Kiforrott koncepcióval, kész arculattal, bejáratott médiafelületekkel érkező megrendelőinknek pedig optimális megoldásokat hozunk a megadott kereteken belül.

Emlékezetes kampányok

A Cap Design grafikus tervezőinek a kisujjában van mindaz a tudás, ami a figyelemfelkeltő és emlékezetes designhoz kell. E célt szolgálja egy márka egyedi stílusának kialakítása, ám épp ilyen fontos egy meglévő arculat helyes alkalmazása is. A grafikai és tipográfiai szabályok ismerete segít bennünket abban, hogy stílusos, mégis formabontó és hatékony megoldások szülessenek.

Kreatív tervezés referenciák

Nestlé Balaton Zebra key

Arculattervezés, Grafikai tervezés
Staropramen Sales Folder

Staropramen Sales Folder

Grafikai tervezés, Hirdetéstervezés
ÖMV - Viva shop plakát tervezés

ÖMV - Viva shop plakát

Grafikai tervezés, Kreatív tervezés
Kérjük mondja el Önnek miben segíthetünk?
Kérjen ingyenes konzultációt! Ingyenes igényfelmérést és tanácsadást kínálunk ügyfeleinknek!