Weboldal készítés

Honlaptervezés minden esetre

Akár új honlapot hozna létre, akár meglévő online jelenlétét fejlesztené tovább, a Cap Designra minden esetben számíthat. Komplett weboldalak felépítését éppúgy vállaljuk, mint meglévő honlapok user interface felújítását, arculatfrissítését. Webfejlesztői portfóliónkban a legváltozatosabb site-ok szerepelnek: összetett portálok, termékoldalak, sőt, webáruházak és Facebook-aloldalak is. 

Weblapkészítés A-tól Z-ig…

Nyugodtan fordulhat a Cap Designhoz akkor is, ha még nincs kialakult website-koncepciója – segítünk ötletekkel, tippekkel. Az elképzelések egyeztetése után oldal- és menüterveket prezentálunk. A webdesign elfogadtatását követi a programozás, majd a tesztelés, egészen a végső jóváhagyásig. Bejáratott honlapkészítési rendszerünknek köszönhetően gyorsan és gördülékenyen dolgozunk. 

…és azon is túl

A weblapkészítéshez kapcsolódó szolgáltatások egész sorát nyújtuk. A menüszerkezet és a felhasználói interface megtervezésén túl a keresőoptimalizálást (SEO) is ránk bízhatja. Ügyfeleinknek Drupal alapú tartalomkezelő rendszert biztosítunk, amely nyílt forráskódú, testreszabható, fejleszthető és felhasználóbarát, így a site elkészülte után ők maguk is egyszerűen frissíthetik, karbantarthatják tartalmaikat.

Weboldal készítés referenciák

Weboldal tervezés

Work-Invest weboldal tervezés

Grafikai tervezés, Honlap arculatterv
Weboldal tervezés

Slimtag weboldal tervezés

Arculattervezés, Grafikai tervezés
PMSZ weboldal tervezés

PMSZ weboldal tervezés

Kreatív tervezés, Grafikai tervezés
Kérjük mondja el Önnek miben segíthetünk?
Kérjen ingyenes konzultációt! Ingyenes igényfelmérést és tanácsadást kínálunk ügyfeleinknek!