Weboldal készítés

Honlaptervezés minden esetre

Akár új honlapot hozna létre, akár meglévő online jelenlétét fejlesztené tovább, a Cap Designra minden esetben számíthat. Komplett weboldalak felépítését éppúgy vállaljuk, mint meglévő honlapok user interface felújítását, arculatfrissítését. Webfejlesztői portfóliónkban a legváltozatosabb site-ok szerepelnek: összetett portálok, termékoldalak, sőt, webáruházak és Facebook-aloldalak is. 

Weblapkészítés A-tól Z-ig…

Nyugodtan fordulhat a Cap Designhoz akkor is, ha még nincs kialakult website-koncepciója – segítünk ötletekkel, tippekkel. Az elképzelések egyeztetése után oldal- és menüterveket prezentálunk. A webdesign elfogadtatását követi a programozás, majd a tesztelés, egészen a végső jóváhagyásig. Bejáratott honlapkészítési rendszerünknek köszönhetően gyorsan és gördülékenyen dolgozunk. 

…és azon is túl

A weblapkészítéshez kapcsolódó szolgáltatások egész sorát nyújtuk. A menüszerkezet és a felhasználói interface megtervezésén túl a keresőoptimalizálást (SEO) is ránk bízhatja. Ügyfeleinknek Drupal alapú tartalomkezelő rendszert biztosítunk, amely nyílt forráskódú, testreszabható, fejleszthető és felhasználóbarát, így a site elkészülte után ők maguk is egyszerűen frissíthetik, karbantarthatják tartalmaikat.

Weboldal készítés referenciák

Kérjük mondja el Önnek miben segíthetünk?
Kérjen ingyenes konzultációt! Ingyenes igényfelmérést és tanácsadást kínálunk ügyfeleinknek!